Translate

tiistai 21. helmikuuta 2017

Syntymäpäivä 2.0

Heeij! Tänään blogini on ollut pystyssä virallisesti kaksi vuotta! Vuhuuu, aplodit sille! Olen jollakin ihme keinolla saanut pidettyä tämänkin vuoden blogini hengissä, mikä on moneen otteeseen osoittautunut erittäin vaikeaksi. Bloggaan pääasiallisesti kirjoista, mutta kun olen niin tavattoman hidas lukija, postausten määräkin on blogissani häiritsevän pieni.

Olenkin pohtinut, miten saisin postauksia lisää. Motivaatiota minulta kyllä löytyisi, mutta materiaalia tuntuu tulevan hiukan hitaaseen tahtiin. Lopulta olen päätynyt siihen lopputulokseen, että miksen bloggaisi myös monista muista asioista, joista olen kiinnostunut. Näitä ovat muun muassa musiikki ja lukemattomat videopelit. Kirjat ja kirjallisuus itsessään kuuluvat niihin asioihin, joita rakastan. Miksen niiden rinnalla esittelisi myös muita asioita, joista pidän? Kertokaa ihmeessä, mitä mieltä olette päätöksestäni.

Tulevaisuuden suunnitelmien lomassa haluan myös kiittää pientä lukijaryhmääni. Olen tosissani kiitollinen siitä, että joku jaksaa lukea lyhyitä ajatuksiani toisten taidonnäytteistä. Arvostan! Kiitos siitä! Toivottavasti jaksatte lukea vielä lisää ajatuksiani toisten taidonnäytteistä!

4 kommenttia:

  1. Mukavia blogisynttäreitä! Omasta blogista kannattaa tehdä omanlaisensa. Sellainen, minkä parissa itse viihtyy ja mitä on hauska harrastaa. Monilla on blogeja, joiden sisällössä on monta aihetta, joten siitä vaan uudistamaan blogia!

    VastaaPoista
  2. Hyvää 2v. syntymäpäivää blogillesi. Aika moni tekee blogiinsa kuvajuttuja, osa käy kulttuuririennoissa ja kirjoittaa niistä, osa arkipäivän jutustelua. Voit tehdä ihan sellaisen blogin kuin haluat <3

    VastaaPoista

Kommentti piristää aina; tuli sitten risuja tai ruusuja!